Aplikace počítače v rybářské lodi - Březina, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vestavěných systémů pro lov ryb z rybářské lodi, analyzuje již existující řešení a předkládá návrh a implementaci vlastního komplexního řešení. Vlastní řešení se skládá ze vzájemně komunikující Android aplikace a systému založeného na Arduino platformě s potřebnými senzory.

The purpose of this thesis is to examine the problematics of embedded systems for boat fishing and analyzing the existing solutions. The main goal is to design author's own complex solution. The author's solution consists of a mutually communicating Android application and an Arduino-based platform with the necessary sensors.
Applications of Computers in Fishing Ship
Keywords: Arduino; Android; rybářská aplikace; rybářská loď; solární systém; meteostanice; GPS; mapy; ovládání osvětlení; předpověď počasí; Arduino; Android; fishing application; solar system; weather station; GPS; maps; lighting control; weather forecast