Optimalizace informační infrastruktury podniku. - Luska, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Práce pojednává o problematice datové infrastruktury firmy Instalační materiál - Herman s.r.o., která se zabývá prodejem a komplexními službami v oblasti instalatérství. Současný stav počítačové sítě je celkově nevyhovující, kombinuje současné a starší technologie, což má za následek problémy s funkčností systému prodeje. Proto se firma rozhodla investovat do modernizace IT. Cílem práce je zhodnotit současný stav a navrhnout rozsah optimalizace v takovém rozsahu, který splňuje kritéria firmy jako zákazníka.

The thesis discusses the problems of data infrastructure in the company Instalační materiál – Herman s.r.o., which dealing with sale and comlex services in plumbing. The current state of computer networks is generally poor, combines current and older technologies, resulting in problems with the functionality of the sale system. Therefore the company decided to invest in upgrading IT. The goal is to evaluate the current situation and propose a range of optimization to an extent that meets the criteria of the company as a customer
Optimization of Company Information Infrastructure.
Keywords: Počítačová síť; návrh sítě; LAN; strukturovaná kabeláž; WiFi; RJ45; datový rozvaděč; kamerový systém; Computer network; network design; LAN; structured cabling; WiFi; RJ45; data cabinet; camera system