Zahradní drtič - spolehlivost - Ferencz, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
V této bakalářské práci je vypracován rešeršní rozbor drtičů a štěpkovačů zahradního odpadu včetně výrobců, jejich cen a použití. Dále práce obsahuje vyhodnocení drcených materiálů dle dostupných informací. Součástí této práce je vlastní návrh konstrukce zahradní drtiče, základní pevnostní výpočty, 3D model a příslušná výkresová dokumentace.

This bachelor thesis includes research which analyse garden shredders and wood chippers, including manufacturers, their prices, and uses. Furthermore, the work contains an evaluation of crushed materials according to available information. Part of this work is the design of the garden shredder, basic strength calculations, 3D model, and relevant drawing documentation.
Garden schredder - reliability
Keywords: Zahradní drtič; štěpkovač; spolehlivost; drcené materiály; výkresová dokumentace; 3D model; Garden shredder; wood chipper; reliability; crushed materials; drawing documentation; 3D model