Návrh komunikačního mixu ve společnosti First Forest, s.r.o. - Košvicová, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhy na vypracování komunikačního mixu společnosti First Forest, s.r.o. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část vysvětluje základní pojmy z oblasti marketingu, analytická část představuje samotnou společnost, současný stav komunikačního mixu a její obchodní situaci, poslední část se zabývá návrhem doporučení a změn komunikačního mixu, který zajistí rozšíření povědomí o společnosti a jejích službách.

This bachelor thesis deals with the analysis and proposals for the development of the communication mix of First Forest, s.r.o. Thesis is divided into three parts. The theoretical part explains the basic concepts of marketing, the analytical part is about company itself, the current condition the communication mix and the business situation, the last part deals with the design recommendations and amendments to the communication mix, which ensures raise awareness about the company and her service.
Proposal of Communication Plan in First Forest, s.r.o.
Keywords: Marketing; marketingový mix; komunikační mix; marketingová komunikace.; Marketing; marketing mix; communication mix; marketing communication.