Klimatická data pro klimatizaci - Veselský, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Předmětem diplomové práce je spracování klimatických údajú a návrh chladícího zařízení. Chladící zařízení je navrženo ve dvou variantách: bloková chladící jednota a chladící jednotka s otevřenou chladící věží.

The aim of diploma thesis is a processing of climate data and design of chiller. Chiller is proposed to two options: air-cooled chiller and chiller with open cooling tower.
Climatic data for air conditioning
Keywords: klimatické data; bloková chladící jednotka; chladící jednotka s otevřenou chladící věží; climate data; air-cooled chiller; chiller with open cooling tower