Události č. 6/2016 - Kolčavová, Radana; Novotná, Jana; Čepička, Martin; Ondrušková, Pavla; Šimberová, Iveta; Píšová, Tereza; Škrdlíková, Jana; Mišurová, Katarína; Kuklová, Petra (Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2016)
Budova A1 má nový kabát. A nejen ten; Absolvent FIT sestrojil unikátní cluster pro 3D rekonstrukci; Jak se stát součástí světové vědecké komunity; VUT veslovalo nejlépe z moravských univerzit; ADWICE nabízí praktického průvodce dotačními programy; Talent designu je z VUT; Konference Excel@FIT; Nové technologie z VUT míří na trh; ARTE!FAKT; Konference ICEM na FP; Den sportu: namožené svaly a úsměv na tváři; Vysoce vážený pane rado!; Studenti studentům; Google pomáhá vzdělávat studenty VUT; VUT NEWS; Časopis Události čekají od září velké změny