Strojně-technologický návrh zkušební trati vodoměrných vrtulí - Buchta, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce se zabývá strojně-technologickým návrhem zkušební trati vodoměrných vrtulí. Obsahuje projektovou dokumentaci, seznam strojů a zařízení.

The bachelor thesis deals about machine-technological proposal of test track of hydrometrical propellers. Contains project documentation, list of machinery and equipment.
Machine-technological proposal of test track of hydrometrical propellers
Keywords: Zkušební trať; vodoměrná vrtule; kalibrace; LDA.; Test track; hydrometrical propellers; calibration; LDA.