Zdaňování vybrané kategorie příjmů - návrhy a doporučení - Ubrová, Klára (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Bakalářská práce je zaměřena na zdanění příjmů ve vybrané společnosti. Jedná se o snahu snížit daňovou povinnost v oblasti příjmů právnických osob za pomocí daňových odpočtů na výzkum a vývoj. V první části práce dochází k vysvětlení klíčových termínů a objasnění daňové teorie.

The Bacelor thesis is focusing on a tax optimalisation in selected company. The main point is to use the tax deduction for research and development and reduce tax liability (i.e. corporate income tax) as much as possible. There is an explanation of key words and theory of taxes in the begining of the thesis.
Taxation of Selected Category of Incomes - Proposals and Recommendations
Keywords: společnost s ručením omezeným; daň z příjmů právnických osob; daňové přiznání; daňový odpočet; výzkum a vývoj; limited liability company; corporate income tax; tax return; tax deduction; research and development