Mateřská škola - Šlahařová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2022)
Diplomová práce se zabývá návrhem Mateřské školy v Kunovicích u Uherského Hradiště. Mateřská škola má 2 nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží jsou dvě třídy, každá pro 25 dětí. Součástí tohoto podlaží je i kuchyně s kompletním vybavením pro zajištění celodenního stravování. V druhém nadzemním podlaží je malá knihovna s počítači a zázemí učitelů. Konstrukční systém je navržen zděný z keramických tvarovek zastřešený plochou a pultovou střechou. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.

This diploma thesis deals with the design of a kindergarten in Kunovice near Uherské Hradiště. The kindergarten has two above-ground floors. There are two classes on the first floor, each for 25 children. Part of this floor is a kitchen with copmlete equipment to provide all-day dining. On the second floor there is a small library with computers and teachers´facilities. The structural system is made of brick made of ceramic fittings covered with a flat and countertop roof. The work includes project documentation fot the construction.
Kindergarten
Keywords: Diplomová práce; projektová dokumentace; mateřská škola; Diploma thesis; project documentation; kindergarten.