Návrh výroby loga společnosti s využitím technologie CAD/CAM - Nejedlík, Karel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a možnostmi výroby loga společnosti s využitím dostupných technologií a výrobních zařízení. Logo společnosti bylo vytvořeno v programu CorelDRAW a následně převedeno do 3D modelu pomocí programu Autodesk Inventor. Návrh obráběcích strategií byl proveden v CAM programu PowerMILL. Výroba loga společnosti proběhla na konzolové vertikální frézce FV 25 CNC.

The bachelor thesis deals with the design and manufacturing capabilities of the company logo using available technologies and production facilities. The logo was created in CorelDraw and subsequently converted into a 3D model using Autodesk Inventor. The Draft of machining strategies was conducted in Power MILL CAM program. The production of the company logo was on the cantilever vertical milling machine FV 25 CNC.
Design of production of the company logo using CAD/CAM technology
Keywords: CorelDRAW X5; Autodesk Inventor Professional 2011; PowerMILL 10; frézování; CorelDRAW X5; Autodesk Inventor Professional 2011; PowerMILL 10; Milling