Univerzální zařízení pro lepení hadic - Mičkal, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2009)
Hlavním cílem této bakalářské práce je návrh mechanismu automatického zařízení na lepení malé sestavy koncovka -hadička – koncovka. Zařízení je určeno pro práci v čistých prostorech firmy, zabývající se výrobou potřeb pro zdravotnictví.

The aim of this thesis is design of mechanism for automatic machine, which bonding small assembly end piece – hose – end piece. This machine will be made for company is which deal with producing equipment for health field.
General device for the hose bonding
Keywords: Zdravotnictví; hadička; lepení hadiček; automatické zařízení; pneumatické pohony.; Health service; hose; bonding of hose; automatic machine; pneumatic power.