On-line dashboard pro startupy - Pecsérke, Róbert (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat, navrhnout a vytvořit webovou aplikaci, která umožní přihlášeným uživatelům vytvářet si emailové účty s náhodným názvem účtu - Dropbox. Na tyto pak uživatelé mohou přesměrovat emaily, které generují další služby, které využívají, případně posílat vlastní emaily. Aplikace vyhledá specifická data v těchto emailech a umožní vizualizovat jejich změnu v průběhu času. V práci je zároveň ověřený zájem uživatelů o takový typ služby.

The purpose of this bachelor's thesis is to analyze, design and develop a web application that allows registered users to create an email account with a random name - dropbox. Users can either redirect emails generated by other services or send their emails to the dropboxes. The application searches for specific data in these emails and to visualize their change over time. This thesis also verifies the interest of users of this type of service.
Startup On-Line Dashboard
Keywords: Webová služba; elektronická pošta; dropbox; Minimum Viable Product; Web service; email; dropbox; Minimum Viable Product