Technologická etapa realizace nosné konstrukce překládací stanice skládky Uhy - Doubek, Rostislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato bakalářská práce řeší stavebně technologickou etapu realizace nosného skeletového konstrukčního systému překládací stanice skládky Uhy. Zabývá se pracovním postupem, zařízením staveniště, časovým plánem, strojní sestavou, kontrolním a zkušebním plánem, bezpečností práce, kalkulací a alternativním návrhem pro železobetonový prefabrikát. Alternativní návrh řeší dimenzování železobetonového prvku, kalkulaci a strojní sestavu.

This bachelor thesis deals with construction-technological phase of supporting skeleton structural system's realization of the transfer station at waste dump Uhy. It contains operating procedure, equipment of the construction site, time schedule, machinery, control and testing plan, work safety, calculation and alternative proposal for prefabricated part from reinforced concrete. The alternative proposal solves sizing of the reinforced concrete element, calculation and machinery.
Technological phase of supporting frame's realization of the transfer station at waste dump Uhy
Keywords: Nosný konstrukční systém; ocelová hala; technologický předpis; zásady organizace výstavby; autojeřáb; položkový rozpočet; pracovníci; Supporting structural system; steel hall; technological instruction; construciton organization's principles; mobile crane; budget by items; workers