Vytápění mateřské školy - Ryšavá, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Cílem bakalářské práce je navrhnout vytápění a ohřev teplé vody mateřské školy ve Zlíně. Jedná se o nepodsklepený objekt rozdělený do několika jednopodlažních pavilonů, které jsou vzájemně propojeny spojovací chodbou, přičemž jeden pavilon je dvoupodlažní. Vytápění je řešeno otopnými tělesy deskovými, trubkovými a konvektory. Zdrojem tepla jsou plynové kondenzační kotle. Teoretická část řeší oběhová čerpadla.

The aim of the bachelor thesis is to design heating system and hot water heating of the nursery school in Zlín. It is a non-cellar structure divided into several single-storey pavilions, which are interconnected by a connecting corridor, one pavilion being two-storey. The heating is solved by radiators, slab, tubular and convectors. The source of heat is gas condensing boilers. The theoretical parts deals with circulating pumps.
Heating of the kindergarten
Keywords: vytápění; plynový kondenzační kotel; otopná tělesa; konvektory; příprava teplé vody; zabezpečovací zařízení; heating; gas condensing boiler; radiators; convectors; hot water preparation; security devices