Návrh a optimalizace elektronického obchodu - Rýznar, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Tato práce řeší možnosti vývoje elektronických obchodů. Konkrétně se práce bude zabývat návrhem a realizací internetové aplikace, strukturou databáze a vhodnou optimalizací internetových stránek.

This piece of work deals with possibilities of e-commerce development. Concretely it describes projecting and implementation of web software, a structure of a database and a suitable web page optimization.
The projecting and optimalization of e-commerce
Keywords: Elektronický obchod; PHP; MySQL; optimalizace; SEO; E-commerce; PHP; MySQL; optimalization; SEO