Směrnice pro vedení účetnictví podniku - Petríková, Monika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalárska práca spracúva smernicu pre vedenie účtovníctva firmy AKCES SLOVAKIA, s. r. o. za účelom jasnejšieho a prehžadnejšieho spracovania účtovných dokladov a účtovných predpisov.

The bachelor thesis deals with an accountancy directive of the AKCES SLOVAKIA, s. r. o. company used for clearer and more transparent processing of accounting documents and accountancy regulations.
Company Guidelines for Management bookkeeping
Keywords: Firma; Interné smernice; Postupy účtovania; Predkontácia; Smernice pre vedenie účtovníctva; Účtovný rozvrh; Zákon; Accountancy directives; Account coding; Accounting procedures; Accounting schedule; Company; Internal directives; Law