Mateřská škola v Čelákovicích, příprava realizace stavby - Sikora, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Tématem této diplomové práce je zpracování přípravy realizace stavby Mateřské školy v obci Čelákovice. Práce obsahuje technickou zprávu ke stavebně technologickému projektu, návrh hlavních stavebních mechanismů s návrhem dopravních tras, zařízení staveniště, časový a finanční plán hlavního stavebního objektu, technologický předpis pro provádění jednoplášťové ploché střechy a kontrolní a zkušební plán.

The topic of this diploma thesis is the elaboration of the construction and technology project of the kindergarden in Čelákovice. Diploma thesis contain technical report of construction and technology projet, design mechanical assembley with transportation route, design of construction site equipment, time schedule and the budget of the main building, technological prescription of the flat roof and control and test plan.
Preparation for Building Realisation
Keywords: Stavebně technologický projekt; stavba; mateřská škola; plochá střecha; zařízení staveniště; harmonogram; rozpočet; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; strojní sestava.; Construction and technology project; building; kindergarden; flat roof; construction site equipment; time schedule; budget; technological prescription; control and test plan; mechanical assembley