Moduly informačního systému pro plánování rozvrhů - Stopková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2022)
Tato práce se zabývá plánováním rozvrhů pro výuku a zkoušky na Fakultě informačních technologií Vysokého učení technického v Brně (FIT). Jejím cílem je navrhnout způsob zrychlení modulů aktuálně používaných pro přípravu plánování a tyto moduly následně integrovat do jiné aplikace, která je na FIT používána pro plánování. První část práce se zabývá uvedením do problematiky plánování rozvrhů na FIT. V druhé části je popsán návrh aplikace a následná implementace zakončená testováním během skutečného plánování rozvrhů.

This thesis deals with planning teaching and examination schedules at the Faculty of Information Technology of Brno University of Technology (FIT). It aims to propose a way to accelerate the modules currently used for scheduling and then integrate them into another application used for scheduling at FIT. The first part of the thesis deals with an introduction to the scheduling issues at FIT. The second part describes the application design and subsequent implementation, concluding with testing during actual scheduling.
Modules of Information System for Timetable Planning
Keywords: informační systém; moduly; plánování rozvrhů; HTML; CSS; JavaScript; PHP; optimalizace; REST API; information system; modules; timetable planning; HTML; CSS; JavaScript; PHP; optimalization; REST API