Návrh na zlepšení procesů skladového hospodářství - Ráček, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Tato diplomová práce obsahuje vypracování návrhů vedoucích ke zlepšení procesů skladového hospodářství konkrétního podniku. Diplomová práce se skládá ze tří hlavních částí. V první části jsou vysvětleny pojmy týkající se podnikových procesů, řízení zásob, uvedeny náležitosti spojené s procesním řízením a dále popsáno modelování podnikových procesů nebo funkce informačních systémů. Druhá část je zaměřena na globální analýzu procesů vybrané společnosti a na detailní analýzu současného stavu procesů skladového hospodářství. Třetí část obsahuje popis možných návrhů na zlepšení procesů skladového hospodářství a dále popis konkrétních návrhů nezbytných změn podpory procesů informačním systémem.

This master´s thesis includes the creation of proposals leading to an improvement of warehousing processes of the specific company. Master´s thesis consists of three main parts. The first part explains concepts relating to business processes, stock management, mentioned reguirements for the business process management and than described business processes modeling and function of information systems. The second part is focused on global processes analysis of the selected company and detailed analysis of the present warehousing processes status. The third part contains description of possible proposals for an improvement of warehousing processes and than description of specific proposals for necessary changes of the process support by information system.
Proposal for an Improvement of Warehousing Processes
Keywords: Proces; diagram aktivit; skladové hospodářství; informační systém.; Process; activity diagram; warehousing processes; information system.