Vzduchotechnika základní školy - Urban, Erik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Bakalářská práce řeší v první části problematiku mikroklimatu ve školních budovách. Druhá část se zabývá návrhem nuceného rovnotlakového větrání jednopodlažní základní školy. V třetí části je zpracována technická dokumentace navrhnutého vzduchotechnického zařízení.

The bachelor thesis addresses the first part to the microclimate in school buildings. The second part concerns the proposals of forced equal pressure ventilation of single-storey primary school. In the third part, the technical documentation of the proposed ventilation equipment is processed.
Ventilation of a primary school
Keywords: Mikroklima ve školních budovách; nucené větrání; vzduchotechnika; koncentrace CO2; rovnotlaké větrání.; Microclimate in school buildings; forced ventilation; ventilation system; CO2 concentracion; equal pressure ventilation.