Simulátor a trenažer digitálních fotoaparátů řady Canon A70 - Řepa, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou simulátoru a trenažéru fotoaparátu Canon A70 a jeho manuálu. V textu práce je popsána problematika analýzy aplikace, volby technologie a realizace samotné aplikace. V závěrečné části je srovnání s ostatními bakalářskými pracemi na toto téma a anketa ukazující hodnocení aplikace veřejností.

This Bachelor's Thesis details the creation of a simulator, a training application and a manual for the Canon A70 camera. The text describes the application analysis, choice of technology and implementation of the simulator. The conclusion compares this Bachelor's Thesis with others and contains the results of a public inquiry about how well is the application received by users.
Canon A70 Digital Cameras Simulator and Trainer
Keywords: Fotoaparát; Canon A70; simulátor a trenažér; javascript; prezentace; camera; Canon A70; simulator and trainer; javascript; presentation