Návrh a realizace řídící jednotky pneumatického manipulátoru - Michl, Antonín (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a realizací řídicí jednotky pneumatického manipulátoru. Řídicí jednotka je propojena s PC, na kterém je spuštěn speciální navržený software, pomocí kterého lze pohodlně manipulátor řídit. Řízení lze realizovat přímo uživatelem nebo automaticky pomocí programu.

This thesis deals with design of control unit for pneumatic manipulator. The control unit is connect to PC, where the special designed software is running. This system allows you to easily control the manipulator. Controlling process can be realize directly by user or automatically by program.
Design of control unit for pneumatic manipulator
Keywords: Pneumatický manipulátor; Řídicí software; Řízení; mBed LPC1768; Festo; Pneumatic manipulator; Control software; Controlling; mBed LPC1768; Festo