Rodinný dům s provozovnou - Šimek, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
V projektu je zpracována kompletní dokumentace novostavby rodinného domu s provozovnou na úrovni dokumentace pro provedeni stavby. Rodinný dům je navržen pro čtyřčlennou rodinu. Provozovna je navržena jako prodejna drogistického zboží. Zastavěná plocha objektu je 152 m2. Zastřešení je navrženo jako sedlová střecha. Dům je vyzděn z keramických tvárnic Porotherm. Návrh objektu klade důraz na statické a dispoziční řešeni, požární bezpečnost, úsporu energie a bezpečnost při užívání. Výkresy byly zpracovány v softwaru určeném pro projektování – ArchiCAD

The project has been prepared complete documentation of new building to family business house the level of documentation for building construction. House is designed for a family of four. Plant is designed as a dry goods store. Built-up area is 152 square meters. Enclosure is designed as a saddle roof. The house is lined with ceramic bricks Porotherm. The proposal emphasizes the object static and layout, fire safety, energy saving and safety in use. Drawings were processed in software for design - ArchiCAD
Family business house
Keywords: bakalářská práce; rodinný dům s provozovnou; sedlová střecha; keramické tvárnice Porotherm; zastavěná plocha; bachelor thesis; family business house; saddle roof; ceramic bricks Porotherm; built-up area