Využití metod projektového řízení ve stavební praxi - Grossmannová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na využití metod projektového řízení ve stavební praxi. Cílem bakalářské práce je analyzovat průběh přípravy konkrétní stavební zakázky na konkrétním případě, kterým je výstavba rodinného domu v Šilheřovicích. Požadovaným výstupem je návrh dalšího možného postupu zakázky včetně časového a finančního plánování.

The bachelor thesis focused on the using project management methods in the construction practice. The goal of the bachelor thesis is analyze proces of preparation specific construction contract on specific case which is construction of the house in Šilheřovice. The output is a proposal of another possible method including time and financial plannig.
Use of Project Management Methods in Construction Practice
Keywords: Projektové řízení; projekt; oblasti použití projektového řízení; zásady projektování; životní cyklus; strukturování projektu; organizace projektu; časové plánování projektu; Ganttovy diagramy; strukturní plán; matice odpovědnosti; nákladové plánování; Microsoft Project; Project management; project; areas of application of project management; project management principles; life cycle of the project; structure of the project; organization of the project; time plans levels; Gantt chart; matrices of responsibilities; cost planning; Microsoft Project