Tiché výpovědi - Kubínová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním mizení přirozeného prostředí mnoha živočichů v posledních šedesáti letech v důsledku rozšiřování městské zástavby města Brna. Ve vybraných nejvíce zastavěných městských částech byly vytvořeny instalace z odpadků nalezených na daném místě. Instalace vrhaly stíny zvířat, které zde měly dříve přirozené prostředí. Zvířata byla následně fotograficky zdokumentována.

Bachelor work examines the disappearing habitat of many animals in the last sixty years due to urban expansion of the city of Brno. In selected most built-up urban areas were created the installation of garbage found there. Installation of cast shadows of animals that were here their environment. The animals were photographically documented.
Silent Confessions
Keywords: zvířata; stíny; prostředí; instalace; odpadky; město; animals; shadows; environment; installation; garbage; city