Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Šivák, Ivan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Tato práce se věnuje analýze společnosti Kolumbus PM. Podrobně byl zkoumán zejména informační systém společnosti. Záměrem bylo odhalit slabá místa informačního systému a navrhnout změny vedoucí ke zlepšení současné situace. Výsledkem práce je vypracovaný návrh změn informačního systému, který řeší potřeby podniku a zlepšuje současný stav informačního systému.

This paper is focusing on the company analysis of Kolumbus PM. Moreover, the information system has been faced with deeper analysis. Finding the weaknesses of the information system and improvement suggestions was a major purpose. Prepared concept of changes leading to information system improvements is the result of this thesis.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: informační systém; IS; posouzení; návrh; SWOT; EPC; data; bezpečnost; ZEFIS; information system; IS; assessment; proposal; SWOT; EPC; data; security; ZEFIS