Internetový marketing elektronického obchodu - Balharová, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
V bakalářské práci je na základě podrobné situační analýzy navržena nová marketingová strategie společnosti FAROT s.r.o., která působí na trhu v oblasti fitness a obchoduje se sportovním náčiním, přičemž jsou definovány i dílčí strategie pro jednotlivé prvky marketingového mixu.

The bachelor's thesis is based on a detailed situational analysis of the new marketing strategy of the FAROT s.r.o. company, which operates on the market in the fitness area and trading of the sports equipment, while the fractional strategies for the individual elements of the marketing mix are defined.
Internet Marketing E-commerce
Keywords: Marketingová strategie; internetový marketing; elektronický obchod; e-shop; e-business; e-promotion; SEO; link building; copywriting; mikrostránky; sociální marketing; marketingový mix; komunikační mix; Marketing strategy; Internet marketing; e-commerce; e-shop; e-business; e-promotion; SEO; link building; copywriting; microsites; social marketing; marketing mix; communications mix