Kalkulace nákladů výkonu v podmínkách vybraného podnikatelského subjektu - Trčálková, Eliška (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
V podmínkách malé firmy je problematika kalkulací zaměřená na klasifikaci nákladů, strukturu nákladů v kalkulaci a kalkulační systém. Na základě nedostatků plynoucích z provedených rozborů jsou formulována konkrétní doporučení.

In condition with a small firm is problem of calculation which is focused on cost classification, cost structure in calculation and caclulation formula. Suggestion was described based on discovered problems which they found wanting.
Cost Calculation within a Selected Company
Keywords: Klasifikace nákladů; kalkulace; kalkulační vzorec; kalkulační systém; cenová kalkulace; Cost classification; calculation; calculation formula; system of calculation; price calculation.