Mateřská školka - Pánková, Aneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato diplomová práce řeší projektovou dokumentaci pro provádění mateřské školky. Pozemek je situován v obci Kramolna. Pozemek je orientován na jihozápad. Mateřská školka je samostatně stojící dvoupodlažní objekt bez podsklepení. V mateřské školce jsou navržena tři oddělení pro pobyt dětí a víceúčelový sál. Celkový projektovaný počet dětí je 60. Objekt je založen na základových pasech a zastřešen plochou střechou. Návrh mateřské školky klade důraz na dispoziční, architektonický a statický návrh, úsporu energie a bezpečnost při užívání.

This thesis solves the desing documentation for implementation of kidsgarden. The land is situated in the village Kramolna. Land is oriented to the southwest. The kidsgarden is detached as two-store building without basement. In kidsgarden there are designed three departments for children´s stay and multipurpose hall. The total projected number of children is 60. The building is founded on footings and covered with a flat roof. The building project is completed in accordance with layout, architecture and structural design and safety in use.
Kidsgarden
Keywords: Mateřská školka; plochá střecha; stavební objekt; kontaktní zateplovací systém; nadzemní podlaží; stěnový konstrukční systém; Kidsgarden; flat roof; a building; external thermal insulation composite systems (ETICS); floors; wall system