Využití neuronových sítí pro fúzi obrazových a neobrazových dat - Pařilová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím neuronových sítí pro fúzi obrazových a neobrazových dat. Primárně se zaměřuje na porovnání vlastností detekčních algoritmů pro obrazová data (data získaná z kamery) s detekčními algoritmy využívající fúzi obrazových dat a neobrazových dat (data získaná z kamery a radaru). V rámci porovnání těchto dvou přístupů byl vytvořen vlastní fúzní model, který byl následně otestován na zvolené datové sadě.

This bachelor's thesis deals with exploitation of neural networks for fusion of image and non-image data. It primarily focuses on comparing detection algorithms for image data (data obtained from a camera) with detection algorithms using the fusion of image data and non-image data (data obtained from a camera and radar). As part of the comparison of these two approaches, an own fusion model was created, which was subsequently tested on the selected data set.
Exploitation of Neural Networks for Fusion of Image and Non-Image Data
Keywords: strojové učení; neuronové sítě; konvoluční neuronovové sítě; fúze dat; fúzní algoritmy; radar; kamera; počítačové vidění; detekce objektů; machine learning; neural networks; convolution neural networks; data fusion; fusion algorithms; radar; camera; computer vision; object detection