Výzkum spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti - Pešková, Monika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Bakalářská práce je zaměřena na spokojenost zaměstnanců. Cílem práce je zjištění současné úrovně spokojenosti a motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti a předložení návrhů pro jejich zlepšení. Teoretická část se zabývá literární rešerší a vysvětlením důležitých pojmů. Analytická část práce představuje společnost a zpracovává zvolenou kvantitativní výzkumnou strategii. Následuje zpracování a vyhodnocení získaných dat. V poslední části jsou zpracovány vlastní návrhy řešení, které mohou vést ke zvýšení celkové pracovní spokojenosti ve společnosti.

The bachelor thesis is focused on employee satisfaction. The aim of the thesis is to determine the current level of employee satisfaction and motivation in the selected company and to present suggestions for their improvement. The theoretical part deals with literature search and explanation of important concepts. The analytical part of the thesis introduces the company and elaborates the chosen quantitative research strategy. This is followed by the processing and evaluation of the data obtained. The last part elaborates the actual proposed solutions that can lead to an increase in the overall job satisfaction in the company.
Research of Employee Satisfaction in a chosen Company
Keywords: pracovní spokojenost; odměňování; pracovní prostředí; vztahy na pracovišti; vedoucí pracovník; benefity; komunikace; employee satisfaction; motivation system; motivation; rewarding; benefits; loyalty; employee evaluation