Serverová část systému pro správu projektové dokumentace - Černobila, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem této práce je návrh a implementace revizního systému, schopného spravovat celý vývojový proces projektu. Ukázat alternativy implementace jeho jednotlivých částí. Důraz je kladen zejména na perzistentní uložení dat a architekturu systému. Výsledkem by měl být program schopný prezentovat hlavní řešené problémy, jako je větvení projektových větví a distributivní datového úložiště.

The goal of this work is proposal and implementation of the revision system that can control whole development process of a project. It shows alternatives of the implementation of its parts. The main is a persistent data storage and the system architecture. The expected result is a application that is able to present basic solved problems as are project branching and distributed data storage.
Server Part of the Project Documentation Management System
Keywords: Repositář; verze; distribuovaný souborový systém; revize; databáze; regulární gramatika; stromová struktura; kooperace; Repository; version; distributed file system; revision; database; regular grammer; tree structure; cooperation