Daňová optimalizace ve vybraném podnikatelském subjektu - Kalendová, Dita (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na odvodové povinnosti fyzických osob. Na způsoby, jimiž lze, v mezích zákona, dosáhnout jejich optimální výše. Ukazuje, jak se může daňová povinnost volbou formy podnikání a aplikací optimalizačních metod změnit. Předkládá návrh vhodné formy podnikání konkrétní fyzické osobě.

This bachelor thesis aims on individuals' tax liabilities and on the ways how to achieve their optimal level within the law. It shows how the how the tax liability can change according to the choice of the correct optimization method. It proposes a procedure for calculating the taxation of individuals and demonstrates examples of it .
Tax Optimalization of The Business Subject
Keywords: daň z příjmu; daňová optimalizace; daňový poplatník; Income tax; taxpayer; tax optimization