Návrh komunikačního mixu vybraného podniku - Veselý, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Cílem této práce je na základě zpracované analýzy současného stavu komunikačního mixu vybraného podniku navrhnout opatření, která povedou k jeho zlepšení. Práce má tři části – teoretickou, analytickou a návrhovou. Teoretická část se zabývá vymezením základních teoretických východisek a slouží jako podklad analytickou návrhovou část. Druhá část se zabývá představením vybraného podniku a analýzami současného stavu komunikačního mixu tohoto podniku. Výsledky těchto analýz jsou využity v návrhové části práce, kde jsou navržena a popsána opatření, která by měla vést ke zlepšení současné situace komunikačního mixu podniku.

The goal of the thesis is, based on analysis of the current state of the communication mix of selected company, to propose specific measures, which will lead to their improvement. This thesis is divided into three parts – theoretical, analytical and propositional. The theoretical part is dealing with defining theoretical background which serves as the basis for the development of analytical and propositional part. In the second part is introduced the selected company and are performed the analysis of current state of the communication mix. Results of these analyses are used in the third part of the thesis, which describes the measures to improve the current communication mix of the company.
Proposal of the Communication Mix of the Selected Company
Keywords: Marketing; marketingový mix; komunikace; komunikační mix; Marketing; marketing mix; communication; communication mix