Studie okružní křižovatky Pražská × Okružní × Zahradní v Humpolci - Zítka, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Cílem bakalářské práce je návrh rekonstrukce stávající průsečné křižovatky ve městě Humpolec. Návrh vychází z dopravního průzkumu a obecných požadavků na projektování okružních křižovatek.

The aim of this thesis is to redesign existing intersection in the town of Humpolec. The new design consist of traffic flow research and general requirements for road designing.
Roundabout Study Pražská × Okružní × Zahradní in Humpolec
Keywords: Okružní křižovatka; Humpolec; průsečná křižovatka; dopravní průzkum; Circular crossroads; Humpolec; road intersection; traffic flow research