Komunikační strategie pro konkrétní firmu - Mlčková, Helena (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Diplomová práce, na základě teoretických poznatků z oblasti marketingu a marketingové komunikace, analýzy vnitřního i vnějšího okolí firmy a jejích zákazníků, definuje současný stav společnosti a navrhuje možnou komunikační strategii.

This Diploma thesis, on the basis of theoretical knowledge from marketing area and marketing communication, internal and external firm environment and hers customer analysis, defines the present state of company and suggests a possible communication strategy.
Communication Strategy for Company
Keywords: Marketing; marketingová komunikace; komunikační strategie.; Marketing; marketing communication; communication strategy.