Informační systém pro správu nemovitostí - Fojtík, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Hlavním cílem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat informační systém pro správu nemovitostí. Tento informační systém bude umožňovat pro konkrétní byty či nemovitosti vedení evidence (ve smyslu servisní knížky). Systém eviduje přehledy investic a výdajů, údržby či servis spotřebičů, plánované a prováděné revize, evidence oprav nemovitosti a bytu nebo přidávání vlastních investic. Informační systém je navržen jako webová aplikace za použití HTML5, CSS a AngularJS. Webová aplikace je následně zabalena pro jednotlivé mobilní platformy pomocí Apache Cordova. Nativní vzhled aplikace je dosažen použitím Ionic frameworku. Apache Cordova zajištuje integraci aplikace s mobilním systémem, díky tomu je možné v aplikaci využívat fotoaparát telefonu pro evidenci oprav či notifikace, které upozorňují na blížící se revize nebo plánované údržby.

The aim of the bachelor thesis is to design and implement an information system for the management of real estates. The system will allow keeping records of specific apartments or real estates (in the sense of a service book). The system records the overviews of investments and expenditures, the maintenance and service of appliances, planned and executed inspections, repair records of real estates and apartments or adding your own investments. The information system is designed as a web application using HTML5, CSS and AngularJS. The web application is then packaged for individual mobile platforms using Apache Cordova. The native application view is achieved by the use of Ionic framework. Apache Cordova provides the integration of application with the mobile system, making it possible to use the camera in the phone for repairs or register notifications that warn of the impending revision or scheduled maintenance.
Information System for Management of Real Estates
Keywords: Informační systém; správa nemovitostí; mobilní webová aplikace; HTML5; CSS; AngularJS; Apache Cordova; Ionic framework; Information systém; management of real estates; mobile web application; HTML5; CSS; AngularJS; Apache Cordova; Ionic framework