LABORARTORY BRNO - Koňaříková, Michala (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Hlavní mysšlenkou návrhu je propojení důležitých zelených os Města Brna. Cílem návrhu je nabídnout návštěvníkům i přes umístění na rušné křižovatce klidné prostředí s výhledem do zeleně.

Main idea of concept is connection important green axes of Brno. The main goal of proposal is build an calm ambienc despite the location on crossroard.
LABORARTORY BRNO
Keywords: Galerie architektury a designu; centrum umění; Brno; Koliště; Ringstrasse; Gallery of architecture and design; center of arts; Brno; Koliště; Ringstrasse