Betonová konstrukce krytého parkoviště pro bytové domy - Vyhnalíková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Cílem diplomové práce je návrh a posouzení vybraných nosných prvků jednoho podlaží betonové konstrukce krytého parkoviště pro bytové domy. K řešení vnitřních sil je využito výpočetního software RFEM. Součástí práce je i ruční výpočet vnitřních sil a porovnání s výsledky ze software a výkresová dokumentace navrženého řešení. Veškeré výpočty jsou provedeny v souladu s Eurokódem 2.

The aim of diploma thesis is a design and an assessment of selected structural elements of one floor in monolithic concrete structures serving as covered parking for an apartment house. Software RFEM is used here to calculate internal forces. The thesis also includes manual calculation of internal forces and comparison with software results. It also includes drawings of proposed solution. All calculation are done in accordance with Eurocode 2.
Concrete structure covered parking for apartment buildings
Keywords: Monolitická stropní deska; zatížení; vnitřní síly; ohyb; kotevní délka; železobeton; beton; výztuž; mezní stav únosnosti; mezní stav použitelnosti; stěny; protlačení; sloupy; interakční diagram; monolithic concrete plate; loads; internal forces; bending; anchorage length; reinforced concrete; concrete; reinforcement; the ultimate limit state; serviceability limit state; walls; punching; columns; interaction diagram