Remoted nature - Richtr, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Ve své bakalářské práci se zabývám interaktivitou mezi povětrnostními vlivy a virtuálním modelem, jehož hlavním výstupem je zvuk. Pokouším se vytvořit generativní instalaci, která na základě reakcí virtuálních oraganismů na reálné prostředí generuje signály které je možné zvukově interpretovat a tak prozkoumávat estetické vztahy daného spojení.

In my thesis I deal with the interactivity between the weather and the virtual model, whose main output is sound. I'm trying to create generative installation where reacts virtua oraganism with real environment and generates signals that can be interpreted in a sound to explore the aesthetic relations of that connection.
Remote Nature
Keywords: zvuk; syntéza; generativní hudba; počasí; autonomní agenti; komplexní systémy; processing; open frameworks; puredata; Remoted Nature sound; synthesis; generative music; weather; autonomous agents; complex systems; processing; open frameworks; puredata.