Návrh zařízení staveniště - Nečková, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Zařízení staveniště je souhrn všech objektů a zařízení na staveništi, které mají zajistit hospodárné provádění stavebních a montážních prací a uspokojit sociální a hygienické potřeby pracovníků. Hlavním cílem této bakalářské práce je navrhnout zařízení staveniště brněnské výškové budovy AZ Tower a zhodnotit tak znalosti načerpané při zpracovávání teoretické části práce.

Site facilities is a collection of all objects a equipment on site for economical construction and assembling works and satisfy social and hygienic needs of workers. The main aim of this bachelor thesis is to design site facilities for skyscraper AZ Tower in Brno and use the newly acquired knowledge in the processing of the theoretical part of this thesis.
Proposal of Site Facilities
Keywords: Staveniště; zařízení staveniště; návrh zařízení staveniště; objekty zařízení staveniště; projekt zásad organizace výstavby; Site; site facilities; proposal of site facilities; objects of site facilities; principles governing the organization building project