Stříbrná sága: dvě největší bubliny - Novotný, Radovan (Fincentrum, 2014)
Formy využití stříbra, ceny stříbra vs. inflace, "stříbrné" bubliny,
Keywords: stříbro; investiční aktivum; reálné investice; spekulační horečka a spekulační bubliny stříbra jako podkladového aktiva.