Internetové aplikace v .NET Framework - Volovec, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2010)
Tato práce ukazuje široké možnosti použití .NET Frameworku. Obsahuje popis tvorby systému odesílání rychlých zpráv. Popis tohoto systému zahrnuje tvorbu servisně orientované aplikace, webového klienta a nakonec i Windows aplikaci vytvořenou pomocí WPF. Cílem je ukázat možnosti tvorby softwaru pomocí inovativních postupů a nástrojů, které platforma Microsoft .NET nabízí.

This work shows wide possibilities of .NET Framework usage. Describes development of instant messaging system. Description of this system includes production of service oriented application, web client and finally Windows application made with WPF. It's target is to show possibilities of software development using innovative methods and tools, that the Microsoft .NET platrofm offers
Internet applications in .NET Framework
Keywords: .NET; Rychlé zprávy; databáze; aps.net; wpf; wcf; mssql; .NET; Instant Messaging; database; asp.net; wpf; wcf; mssql