Implementace elektronické finanční kontroly do IS VUT - Kopáč, Timotej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2024)
Cieľom tejto práce je navrhnúť a implementovať moduly IS VUT pre správu finančnej kontroly pre všetky súčasti univerzity Vysoké učení technické v Brně. Elektronická finančná kontrola už bola v rámci IS VUT čiastočne vyvinutá, ale ešte stále bola vo vývoji a obsahovala množstvo nedostatkov. Vývoj nových modulov alebo úprava už existujúcich modulov sú zamerané na doladenie nedostatkov, a teda vytvorenie modulov vyhovujúcich pre zamestnancov všetkých súčastí VUT. Pre implementáciu sú použité zvolené technológie na VUT zahŕňajúce programovací jazyk PHP a vývojové platformy Zend a Nette.

The goal of this work is to design and implement modules for the Brno University of Technology (BUT) Information System for financial control management for all parts of BUT. Electronic financial control has already been partially developed within the BUT Information System, but it is still in progress and has numerous shortcomings. The development of new modules or the modification of existing modules is aimed at addressing these shortcomings and creating a suitable system for employees in all parts of BUT. Selected technologies at BUT, including the PHP programming language and development platforms Zend and Nette, are used for the implementation.
Implementation of Electronic Financial Control into the BUT IS
Keywords: finančná kontrola; elektronická finančná kontrola; správa SPP prvkov; systém finančnej kontroly; správa finančnej kontroly; finančný manažment; IS VUT; PHP; Zend; Nette; Oracle SQL; SAP; DevOps; financial control; electronic financial control; WBS elements administration; financial control system; financial control management; financial management; BUT IS; PHP; Zend; Nette; Oracle SQL; SAP; DevOps