Návrh vnitřního předpisu pro hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti - Žáková, Vendula (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce se zabývá odměňováním zaměstnanců a návrhem vnitřního předpisu pro hodnocení a odměňování ve společnosti ABC s.r.o. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, které se týkají odměňování a hodnocení zaměstnanců. Analytická část se zabývá interní a externí analýzou. Poslední část se zabývá návrhem vnitřního předpisu pro hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti.

The bachelor thesis deals with employee’s remuneration and proposal of internal regulation for evaluation and remuneration in the company ABC s.r.o. The theoretical part explained basic terms which involve employee’s remuneration and evaluation. The analytical part deals with internal and external analysis. The last part deals with proposal of internal regulation for employee’s evaluation and remuneration in company.
Proposal of Internal Regulation for Evaluation and Remuneration of Employees in Selected Company
Keywords: odměňování zaměstnanců; mzdy; hodnocení pracovníků; zaměstnavatel; zaměstnanec; benefity; vnitřní předpis; celková odměna; remuneration of employees; wages; worker evaluation; employer; employee; benefits; internal regulation; total remuneration