Návrh nabídkového systému pro cestovní agenturu - Petr, Zbyněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout informační systém pro vytváření nabídek zájezdů klientům cestovní agentury. Systém bude integrován do webového portálu a bude umožňovat interaktivní formou vytvářet pro zákazníky nabídky zájezdů na míru a také s nimi komunikovat.

The subject of this bachelor's thesis is to design an information system for creation of the offers for customers of the travel agency. The system will be integrated into web portal and will allow to create offers in interactive way and also to communicate with customers.
Design of a Travel Agency Offering System
Keywords: Informační systém; nabídkový systém; procesy; HTML5; JavaScript; jQuery; webové služby CSS; PHP; MySQL; AJAX; Information system; offering system; processes; HTML5; JavaScript; jQuery; web services; CSS; PHP; MySQL; AJAX