Realizace monitorovacího systému pokojových rostlin v prostředí IoT - Mach, Sebastián (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Táto diplomová práca sa zaoberá návrhom a vývojom senzora do kvetináča, ktorý monitoruje údaje spojené s pestovaním izbových rastlín. Senzor dáta posiela na cloud, kde prebieha analýza a vyhodnotené životné podmienky sledovanej rastliny sú zobrazené užívateľovi.

This master's thesis is about the design and development of a flower pot sensor, which monitors data related to the cultivation of houseplants. The sensor sends the data to the cloud, where the analysis is performed and the evaluated living conditions of the monitored plant are displayed to the user.
Implementation of monitoring system of house plants in IoT environment
Keywords: Internet věcí; senzor; rostlina; cloud; analýza dat; Internet of Things; sensor; plant; cloud; data analysis