Měnič pro napájení notebooku v automobilu - Michálek, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2014)
Tato práce se zabývá návrhem zvyšujícího měniče napětí, který bude sloužit k napájení notebooku z palubní sítě automobilu. Návrh je omezen na napájení určitého typu notebooku z důvodů rozdílných vstupních parametrů u jednotlivých zařízení.

This thesis deals with a draught of boost converter which will serve as power supply for notebook from on-board vehicle network. The draught is limited by supplying one certain type of notebook due to different input parameters of various devices.
Converter to power laptop in car
Keywords: Měnič; notebook; automobil; zvyšující měnič; boost; step up.; Converter; notebook; vehicle; boost converter; boost; step up.