Obslužný Systém pro FITkit v prostředí Python - Černek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Táto bakalárska práca popisuje návrh a implementáciu systému, nazvaného ako PyDevKit, pre vzdelávaciu platformu FITkit. Cieľom je integrovať podporu prekladového systému, správu projektov, editor zdrojových kódov a interakciu s nástrojmi tretích strán do jednej aplikácie. Aby bola zabezpečená dobrá multiplatformná podpora, implementácia je realizovaná pomocou prostredia Python a ďalších potrebných externých knižníc dostupný pre toto prostredie. PyDevKit je vybavený grafickým uživateľským rozhraním ktoré poskytuje užívateľovi nástroj pre pohodlnú prácu s FITkitom.

This bachelor's thesis describes the design and implementation of a system, denominated as PyDevKit, for the FITkit educational platform. The goal is to integrate the translation system support, project management, source-code editor and interaction with the third-party tools into a single application. In order to ensure a good multi-platform support, the implementation is performed using the Python environment and some necessary external libraries available for this environment. PyDevKit is equipped by a graphical user interface that provides the user with a tool for a comfortable work with FITkit.
FITkit Control System Based on Python
Keywords: Obslužný systém; Python; FITkit; Softwarové inžinierstvo; Control system; Python; FITkit; Software engineering