Rodinný dům s kavárnou ve Vyškově - Janda, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s kavárnou ve Vyškově. Jedná se o částečně podsklepený třípodlažní dům. Objekt má atypický tvar a je zastřešen sedlovou střechou. V objektu se nachází provozovna a dvě bytové jednotky.

This thesis describes the design of the family house with cafe in Vyškov. This is three – storey house with partial basement. The building has an atypical shape and is covered by a gable roof. The facility is a business and two residential units.
Detached house with café in Vyškov
Keywords: rodinný; dům; provoz; kavárna; částečně podsklepený; sedlová střecha; byty; family; house; business; cafe; partial basement; gable roof; flats